PIATA NEPTUN

TULCEA, STR. NEPTUN – CARTIER I.L.CARAGIALE

 

             Piaţa Neptun este situată în partea de sud a municipiului Tulcea, este o construcţie nouă, modernă, cu o suprafaţă de 350 mp având funcţiunea de piaţă agroalimentară pentru satisfacerea interesului public. Deschiderea ,,porţilor” noii clădiri a avut loc în data de 24.04.2013.

Funcţional, clădirea se compune dintr-o zonă principală interioară, unde sunt amplasate tonete pentru vânzarea legumelor şi fructelor şi a altor produse similare, utilizate atât de persoane juridice cât şi de producători agricoli individuali, iar pe  dispunerea perimetrală sunt spaţii comerciale destinate agenţiloreconomici care au spre desfacere produse de panificaţie, preparate şi semipreparate din carne, lapte şi brânzeturi şi alte mărfuri alimentare sau nealimentare.

În incinta pieţei sunt asigurate 8 locuri la tonete pentru comercializarea legumelor, fructelor şi altor produse similare şi 15 spaţii comerciale destinate agenţilor economici cu specificul de desfacere menţionat mai sus. La exterior (300mp), pe platoul betonat din partea de est, sunt amenajate 5 mese betonate pentru desfacerea legumelor şi fructelor voluminoase de sezon (pepeni, varză, etc.) şi spaţii de parcare.

ADMINISTRATOR - IONAȘCU ȘTEFAN

Contact telefonic la nr. : 0746 182 854